Friends of Sutukoba

Kontakt oss | English
tl tr
small logo

4 studenter trenger økonomisk støtte

Fire unge jenter har skrevet brev med forespørsel om studiestøtte for å kunne gjennomføre høyere utdannelsene. Dr. Momodou Jain i Aktive Fredsreiser Peace Foundation har videreformidlet brevene til Sutukobas Venner med en sterk anbefaling om at man støtter akkurat disse fire.

Sammen med brevene var dokumentasjon på at alle fire er tatt inn på universitetet. Det som gjenstår for at jentene kan starte opp på studiet er finansiering. Et år som student koster kr 7000,- . Dette er et stort beløp for en enkeltperson, men kanskje foreninger eller privat personer kan gå sammen om å støtte en student?

Noe for deg? Ta kontakt på epost - eller gi din gave til kontonr: 2801. 25. 17493

Student 1 (20)
Isatou har blitt kastet ut hjemmefra av stemoren sin fordi hun ikke ville gifte seg. Hun ønsker å studere samfunnsfag på universitetet

Student 2 (25)
Faren til Mariama har fire koner og 12 barn. Dermed blir ikke hennes utdannelse prioritert, familien har nok med å dekke de grunnleggende behovene. Mariama har kommet inn på studiet Miljørettet helsevern.

Student 3 (29)
Isatou risikerer å bli giftet bort hvis hun ikke får en utdannelse. Hun kommer fra en fattig familie som ikke har råd til å betale studiene. En av måtene å unngå giftemål er å få sponset utdannelsen fra eksterne sponsorer slik at hun kan vær e selvstendig. Hun ønsker å ta en Bachelor i utvikling på Universitet i Gambia.

Student 4 (27)
Foreldrene har planlagt at Mariatou skal giftes bort til en 65 år gammel slektning. Dette kan unngås ved at Mariatou får mulighet til å starte på det studiet hun har kommet inn på - Miljørettet helsevern.

 

 

 

 

 
 
 

Sist oppdatert 25.12.10 22:02 | Sutukobas Venner - Friends of Sutukoba © 2000 - 2010 |

 
Stø Webdesign