Friends of Sutukoba

Kontakt oss | English
tl tr
small logo

Risør håndballklubbs gave til Gambia


Håndballkamp i Serre KundaTidligere i høst kom lederen av Risør håndballklubb, Odd Sverre Aasbø, med 30 drakter som de ønsket å gi til Gambia.
Draktene ble overrakt under Sutukobas Venners tur i januar 2009. Som takk for draktene ble det arrangert en håndballkamp til ære for oss!

Da Sutukobas Venner kom til Gambia for å levere draktene spurte vi oss rundt om hvor det fantes håndballag. Det ble oss fortalt at det kun var noen få lag i Gambia. Vi kom i kontakt med treneren til det ene laget, og draktene ble gitt. Håndballaget tilhørte Latri Kunda Sabiji Upper Basic School ved Serre Kunda. Serre Kunda er Gambias største by og ligger ved kysten.

Alle i reisefølget ble invitert til å overvære en håndballkamp arrangert til ære for oss. Til vanlig spiller de med en volleyball da de ikke har egen håndball. Til denne viktige kampen fikk de låne en håndball av det Gambiske håndballforbundet.

Lagene viste dyktighet og spillerglede, og vi kunne se hvor stolte de var over de nye og flotte draktene.
Treneren for laget ble veldig glad for draktene, og sender en varm takk til Risør håndballklubb for gaven.

Bilder fra kampen

Håndballkamp i GambiaHåndballkampHåndballkamp i GambiaHåndballkamp i GambiaHåndballkamp i GambiaHåndballkamp i GambiaHåndballkamp i GambiaHåndballkamp i GambiaHåndballkamp i GambiaHåndballkamp i GambiaHåndballkamp i Gambia

 

 

 
 
 

Sist oppdatert 23.01.09 19:50 | Sutukobas Venner - Friends of Sutukoba © 2000 - 2008 |

 
Stø Webdesign