Friends of Sutukoba

Kontakt oss | English
tl tr
small logo

Risør ungdomsskole holder elevkonsert

Elevkonsert i Risør kirkeÅret 2011 har Risør u-skole vært engasjert i Gambia i 20 år. I løpet av disse 20 årene har vi overslagsvis gitt 300 elever mulighet til å få seg en utdannelse.

Vi har samlet inn (igjen overslagsvis) 750 000,- kroner. Disse pengene har i sin helhet gått til skolebarn og studenter først i Sutukoba senere i et mer utvidet omfang i Wulidistriktet innerst i Gambia.
Vi er ikke så lite stolte av denne innsatsen, og våre elever har gjennom årene, gjort en formidabel jobb.

Flere av våre elever har i tillegg fått være med til Gambia og sett hvordan pengene fordeles og hvordan elevene i Gambia har tatt i mot hjelpen.
Vi lærere som har administrert dette, føler at vi har satt solidaritet og internasjonalt hjelpearbeid på dagsordenen, og gjort skolen vår mer åpen for andre kulturer, og i en verden der mennesker stadig blir mer selvopptatte er vi ganske stolte av det.

er målet å fylle Risør kirke under vår elevkonsert 7 desember. Det er mange grunner til at du bør være i kirken den kvelden. Ved siden av at du støtter en god sak, så vil du få en kunstnerisk opplevelse som vil gjøre godt på vei mot julefeiring. Elevene som deltar vil sørge for det.

Vi føler  at det engasjementet elevene og elevrådet har vist for dette prosjektet bør gjenspeiles ved at flest mulig foreldre og lærere kommer på konserten som starter kl19.00 .

Vi ønsker deg velkommen til en meningsfull opplevelse i Risør kirke.

Risør ungdomsskole
Bjørn Egil Olsen

 

 

 

 

 
 
 

Sist oppdatert 05.12.11 11:02 | Sutukobas Venner - Friends of Sutukoba © 2000 - 2010 |

 
Stø Webdesign