Friends of Sutukoba

Kontakt oss | English
tl tr
small logo

Hjelp til fire jenter

Å utdanne seg i Gambia er ikke enkelt. Spesielt ikke for jentene. Isatou(20), Mariama(25), Isatou(29) og Mariatou(27) har trosset miljø og familie for å studere. De står uten økonomisk bistand eller annen støtte fra familien. I fjor samlet Sutokobas Venner og Aktive Fredsreiser inn de nødvendige 7000 kronene det koster for at hver av dem kunne studere et år. Nå er et nytt studieår igang og nye penger må samles inn.

Å betale 7000 kroner årlig for en privatperson kan være mye. Om flere personer går sammen eller et lag eller en forening fjernadopterer studentene ville det være det beste. Det vil gi dem en trygg og stabil studietilværelse og en mer forutsigbar framtid.

Jentene har nå studert et år ved universitetet i Banjul. Dr. Momodou Jain, en av universitetets første professorer, har selv fått studiestøtte gjennom Sudukobas Venner. Han anbefaler sterkt at Mariama, Isotou, Mariatou og Isotou får fortsette sine studier i hhv Samfunnsfag, Miljørettet helsevern og Utvikling.

Ønsker du å gi et enkeltbidrag for dette studieåret kan du sette ditt bidrag inn på konto 2801.25.17493. Vil du fjernadoptere kan du kontakte oss på e-post: fadderbarn@friends-of-sutukoba.org eller kontor@aktive-fredsreiser.no

 

 

 

 

 
 
 

Sist oppdatert 08.11.11 21:41 | Sutukobas Venner - Friends of Sutukoba © 2000 - 2010 |

 
Stø Webdesign